Hozzávalók:
70 g bazsalikom
70 g olivaolaj
50 g parmezán
30 g pecorino
30 g fenyőmag
1 gerezd fokhagyma
3 g durva tengeri só
Leöblítem hideg víz alatt, majd megszárítom a bazsalikomot.
Mozsárba teszem a fokhagymagerezdet, krémesre töröm, jön a fenyőmag, hozzáadom a bazsalikomleveleket és a durva sót. Ügyelek arra, hogy belső széléről egy kanállal szedjem össze a hozzávalókat, hogy egynemű legyen. Amikor krémes és homogén állagú, hozzáadom a pecorino sajtot és a parmezánt. Amikor az összes hozzávaló krémesre habosodott, hozzáadom az olajat. Némi keverés után kész is.
2025. április 7., hétfő
Pesto
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése